Jaké osobní údaje požadujeme

Při nakládání s osobními údaji se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením EU 2016/679

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost CLR s.r.o., jako provozovatel internetového obchodu cctv-prodejce.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., nařízením EU 2016/679, a v souladu s Obchodními podmínkami společnosti CLR s.r.o.

 

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno, příjmení (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Žádné jiné informace nikdy nepožadujeme!

V připadě registrace v našem e-shopu, pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

 

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při dokončení Vašeho nákupu v našem e-shopu a to buď trvalé, nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, tzn. registrací v našem e-shopu, slouží pro nabídnutí další speciální služby, které jsou určeny pouze vybraným zákazníkům a to zejména pro velkoobchodní odběratele.

 

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Pokud jste nakoupili jako neregistrovaný zákazník, nejsou po úspěšném vyřízení objednávky o Vás uchovávány žádné osobní údaje.

Pokud jse se zaregistrovali, po zalogování do eshopu cctv-prodejce.cz můžete většinu údajů editovat či mazat ve svém uživatelském účtu. (Nelze z účetních důvodů editovat fakturační údaje a to zejména IČ a DIČ.) 

V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na registrace@clr-czech.com a v e-mailu uvést Vaše registrační jméno (e-mail). Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje budou bezodkladně odstraněny a Váš uživatelský účet odstraněn bez možnosti obnovení.